Voorjaarseditie Hilversum Actief

Geplaatst door: Support

Marktplein, Hilversum

7 april 2019

11.00 tot 16.00 uur

Home > Activiteiten > Voorjaarseditie Hilversum Actief

Zondag 7 april vindt de voorjaarseditie van Hilversum Actief plaats. Hier zullen verschillende sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek-, culturele verenigingen en bedrijven aanwezig zijn om je kennis te laten maken onder het motto ‘Zien en meedoen!’.

De toegang tot Hilversum Actief is voor bezoekers helemaal gratis. Het doel van het evenement is om de inwoners van Hilversum te laten zien en beleven wat voor aanbod de stad heeft op het gebied van sport, cultuur en kunst. Als je altijd al iets nieuws hebt willen doen of een nieuwe hobby zoekt is Hilversum actief een perfecte kans om deze te vinden!

Er zullen verschillende podia zijn en een mobiel theater waarin voorstellingen gegeven kunnen worden. Ook zal er een informatiemarkt zijn waar je meer informatie kan krijgen over de verschillende verenigingen en bedrijven.

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen? Lees dan meer over dit evenement op de website van Hilversum Actief: www.sportfair.nl/hilversumactief/