Schaatsen in Hilversum

Geplaatst door: Support

Hilversum

december en januari

Wisselend

Home > Activiteiten > Schaatsen in Hilversum

Schaatsen is net als fietsen, als je eenmaal weet hoe het moet, dan verleer je het nooit. Verschillende veldjes in ’t Gooi worden onder water gezet en overal worden ijsbanen gecreëerd.

Hieronder de top vijf ijsbanen in ‘t Gooi:


1 – Schaatsbaan Maxis Muiden

Bij het winkelcentrum Maxis Muiden ligt een ijsbaan van maar liefst 325 vierkante meter. Je kunt hier terecht van 6 december tot 12 januari.

 

2 – Schaatsbaan Nederhorst Den Berg

Op het ijs in Nederhorst Den Berg worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd op het ijs. Doe jij mee met de winterspelen? Of dans je liever op het ijs tijdens de Disco on Ice avonden? Je kunt hier terecht van 22 november t/m 5 januari.


3 – IJsbaan Winter Village Laren

Ook dit jaar is de ijsbaan er weer! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Hou je niet van schaatsen? Dan kun je ook altijd genieten in het sfeervolle restaurant. Je kunt hier terecht vanaf 22 november t/m 5 januari.


4 – Bussum op ijs

Op deze ijsbaan is er elke zaterdag een uurtje gereserveerd voor de kleintjes (t/m 6 jaar) om vrij te leren schaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om je verjaardagsfeestje te vieren. De ijsbaan in Bussum is geopend vanaf 6 december t/m 5 januari.

 

5 – Maarssen on Ice

De ijsbaan in Maarssen is deels overdekt dus ook met een beetje neerslag kun je hier droog schaatsen. De ijsbaan is geopend vanaf 29 november t/m 5 januari

 

Bron: www.kidsproof.nl