Koffie inloop van Stichting Maatjesproject

Geplaatst door: Support

 Orchideestraat 8, Hilversum

3 januari 2020

13.30 – 15.30 uur

Home > Activiteiten > Koffie inloop van Stichting Maatjesproject

Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek heeft het doel om mensen die door sociale, lichamelijke en psychische problemen in een isolement zijn geraakt, in contact te brengen met vrijwilligers.

Het doel van Stichting Maatjesproject is om het isolement van mensen met sociale-, lichamelijke- en/of psychische problemen in contact te brengen met vrijwilligers. Ontspanning, onderling contact en het doorbreken van het sociaal isolement staan centraal tijdens de activiteiten waar de deelnemers en vrijwilligers – de Maatjes – aan meedoen. Het project is onder meer bedoeld voor mensen uit Hilversum. 

Graag nieuwe mensen ontmoeten? Iedere eerste vrijdag van de maand vindt een koffie-inloop plaats op locatie bij het Maatjesproject: Orchideestraat 8 in Hilversum. Je bent tussen 13.30 en 15.30 uur van harte welkom voor een kop thee of koffie met iets lekkers. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst en iedereen is welkom. Kom je ook? Bezoek voor meer informatie of om je aan te melden de website van het Maatjesproject via www.maatjesprojectgooi.nl.