Huisartsen Bader en Toutenhoofd stellen zich voor

Geplaatst door: Davy

Home > Initiatieven > Huisartsen Bader en Toutenhoof stellen zicht voor

Per 1 april 2017 hebben Tisha Bader (links op de foto) en Hestia Toutenhoofd de huisartsenpraktijk van Henk Bakker overgenomen. De praktijk heet nu “Huisartsenpraktijk Bader & Toutenhoofd”. Zij stellen zich graag aan jullie voor.

Tisha Bader

Mijn naam is Tisha Bader, ik ben getrouwd en heb drie zoons. Na mijn studie geneeskunde heb ik twee jaar gewerkt op de afdeling Spoedeisende Hulp van het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Het werk was leuk en uitdagend, toch miste ik het échte contact met patiënten. In 2008 ben ik gestart met de huisartsenopleiding. Na een werkperiode in Swifterbant en Badhoevedorp heb ik lange tijd in Amersfoort gewerkt. Als huisarts vind ik dat patiënten zich gehoord moeten voelen. Mijn dag is goed als ik iedereen aandacht heb kunnen geven, mensen heb geholpen of simpelweg een luisterend oor heb geboden.

Hestia Toutenhoofd

Mijn naam is Hestia Toutenhoofd en ik woon in Hilversum met mijn man, twee zoons en een dochter. Na mijn studie geneeskunde ben ik gestart met de opleiding Anesthesiologie in het AMC en ik heb daar drie jaar gewerkt. Ik heb de overstap naar de Huisartsgeneeskunde gemaakt, omdat ik het langdurige contact met de patiënten en het generalistische aspect van de geneeskunde miste. De afgelopen jaren heb ik als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt in Amersfoort en het Gooi. Ik wil graag een huisarts zijn met een luisterend oor, met een doortastende aanpak en met een open blik.

Tisha Bader is werkzaam op: dinsdag, donderdag, vrijdag.
Hestia Toutenhoofd is werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag.