Feestelijke opening Medisch Centrum Nieuw Zuid

Geplaatst door: Support

Diependaalselaan 337A, Hilversum

9 mei 2019

15.00 tot 18.00 uur

Home > Activiteiten > Feestelijke opening Medisch Centrum Nieuw Zuid

Op 9 mei tussen 15.00 en 18.00 uur opent Medisch Centrum Nieuw Zuid haar deuren! Iedereen die graag het nieuwe gezondheidscentrum wil bewonderen is van harte welkom deze middag een kijkje te komen nemen. Burgemeester Pieter Broertjes opent om 16.00 uur officieel het pand aan de Diependaalselaan 337A in Hilversum.

Binnen het medisch centrum werken Fysiotherapie Douma, Ergotherapie Gooi en Omstreken, Spreektaal Logopedie, DPS Dieetkunde, Amaris Thuiszorg, Inovum Thuiszorg en SEHZ intensief samen. Ook is er een medicatie uitgiftepunt van Benu Apotheek Kok Minderhout/Kok Diependaal. Medewerkers van deze zorgorganisaties vertellen u tijdens de feestelijke opening graag wat zij voor u kunnen betekenen.

AED voor Hilversum Nieuw Zuid

De organisaties binnen medisch centrum willen graag een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanschaffen, zodat heel Hilversum Nieuw Zuid daarvan kan profiteren. Op 9 mei wordt deze AED aan de buitenkant van het pand bevestigd, zodat deze 24 uur per dag toegankelijk is. Een bijdrage aan dit initiatief wordt zeer op prijs gesteld. Tijdens de opening van het nieuwe pand, vindt u bij de ingang hiervoor een collectebus waar u vrijblijvend een donatie in kunt doen.

Over de SEHZ

De bouw van dit centrum is mede door de Stichting Eerstelijns Samenwerking Hilversum Zuid (SEHZ) gefaciliteerd. De SEHZ is een innovatief samenwerkingsverband van zorgverleners op het gebied van zorg en welzijn in Hilversum. Bij de SEHZ zijn niet alleen huisartsen aangesloten maar ook o.a. fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen en logopedisten. SEHZ ontwikkelt zorgprogramma’s waar de inwoners van Hilversum echt behoefte aan hebben. Het belangrijkste is: zorg op maat en dichtbij huis.